FILMA Me Titra SHQIP apk - Free Download FILMA Me Titra SHQIP 0.0.7 apk (13945 kb) (Android)

apkpc.co >> Media & Video >> FILMA Me Titra SHQIP

FILMA Me Titra SHQIP 0.0.7 apk

Download FILMA Me Titra SHQIP 0.0.7 Latest VersionApp Rating: 4.5/5

(Similar Apps)
Download apk

This app apk is safe to download from this mirror. This is an original app file and free of any virus.

This app apk is safe to download

App Info
App Download Version 0.0.7
apk Size 13945 kb
App by
Category Free Media & Video
App Screenshot
About this app
Ky program ju mundeson ti shikoni te gjitha filmat qe gjenden ne web faqet shqiptare qe ofrojne filma te perkthyer ne shqip.

-Te gjithe linqet do te shfaqen te kategorizuara ne aplikacion.
-Videot fillojne pa probleme, ngadalesime dhe bllokime.
-Programi i nxjer ne menyre automatike filmat e rij qe shfaqen ne web faqet e filmave me titra shqip.


VEREJTJE:
Ky program skenon të gjitha faqet e filmave me titra shqip dhe linqet e tyre i shfaq ne app, pra ne nuk hostojmë video në serverat tonë, Ky program është thjeshtë një player që ju mundëson ekzekutimin e linqeve për PC në telefonin tuaj.

Other users also looks for:

bllokimedheekzekutiminfaqetfillojnefilmatfilmavegjendengjithahostojmë